Penový detský matrac Baby swiss

Najluxusnejší detský matrac. Matracové jadro detského modelu je vyrezané z monobloku švajčiarskej peny AventO2. Matrac neobsahuje žiadne lepidlo. Záruka je daná na základe excelentných parametrov peny Avent O2. Matracové jadro je obalené v odzipsovateľnom poťahu LAVENDER.

Predaj skončil

Detail matraca Baby Swiss:

  • Jadro matraca: je výrobené z peny AventO2 

  • Výška matraca: 11 cm

  • Poťah: LAVENDER

  • Doporučenie: jednoducho výborný matrac s prateľným poťahom 

  • Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, pevný rošt

  • Záruka: 5 rokov 

Matrac Baby Swiss : Tento matrac neobsahuje žiadne lepidlo keďže jadro tohoto matraca je vyrobené z monobloku švajčiarskej peny Avent O2. Je vhodný pre deti. Tento model má odzipsovateľný prateľný poťah.V boku poťahu všitá odvetrávacia látka PPRESSLESS.

  Dobrý spánok je výsledkom intenzívneho výskumu. 

Pena Avent O2Príroda v spojení s inováciou. Inovatívny materiál s výnimočnými vlastnosťami pre moderné matrace. Avent O2 je novinka medzi matracovými materiálmi, kde je kvalita EvoPoreHRC umocnená pridaním aktívnych prírodných zložiek, upokojujúcej levandule a liečivých švajčiarskych byliniek. Táto pena je výnimočná týmito schopnosťami:

- Jedinečný komfort pre Vašu životnú pohodu udržuje vás zdravých a vitálnych, excelentne sa formuje a prispôsobuje tvaru vašeho tela.

-Fontána energie, nočná regenerácia, zdroj pre vitálne funkcie, prebudíte sa svieži a odpočinutý.

-Optimálna klíma, prirodzená ventilácia, regulácia vlhkosti, vyrovnávanie teploty.

-Výnimočná životnosť, funkčná stálosť, excelentná materiálová odolnosť voči vlhkosti a teplote.


 

Ochrana životného prostredia: prvým krokom je redukcia emisii CO2 pri výrobe. Ak sa majú štandardné HR-peny aspoň priblížiť vlastnostiam EvoPoreHRC, spotrebujú podstatne viac surovín. Intenzívnym výskumom sa podarilo dosiahnuť vyšší výkon materiálu pri nižšej spotrebe neobnoviteľných zdrojov, čím sa znížila záťaž životného prostredia. „Testovaná kvalita pre najvyšší štandard." Kvalita nie je náhoda, je to výsledok striktne definovaných požiadaviek a vysokých štandardov, ktorých plnenie je zaručené pomocou intenzívnych a kontinuálnych kontrol.

Matracový poťah LAVENDER: je látka napustená výťažkom z levandule. Pri spánku na matraci s poťahom LAVENDER podstupujete aromaterapiu s pozitívnym vplyvom na Vaše telo i dušu. Známe sú priaznivé účinky levandule pri bolestiach hlavy, migrénach, nervovom vypätí a dokonca pri nespavosti. Navyše poťah účinne odpudzuje hmyz (vrátane moľov). To všetko umocňuje celkové uvoľnenie a relaxáciu. Látka je prateľná do 60 °C.


 

 

Rozmery 60 x 140 cm
Rozmery 60 x 120 cm
Rozmery 70 x 120 cm
Rozmery 70 x 140 cm
Vek 0 – 6 rokov
Problémy žiadne
Poťah Lavender
Materiál AventO2 pena
Prateľnosť poťahu nie
Výška matraca 11 cm
Problémy alergie

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk